Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Драги родитељи,
За сва питања око уписа будућих првака и услуге Исказивање интересовања за упис у први разред доступна вам је мејл адреса школе (sestaskola014@gmail.com) или број телефона 0628847966.
 
Драги родитељи,
У новонасталим околностима у нашој земљи, портал еУправе пружа нам свима могућност да процедуру уписа будућих првака реализујемо електронски. Од 1.4.2020. родитељи могу на порталу еУправе (https://euprava.gov.rs/) да искажу интересовање за упис своје деце у нашу школу. Овом пријавом остварујете могућност да термин за тестирање закажете електронски када се за то стекну услови. Како би нам свима било лакше у овој неизвесној ситуацији, препоручујемо свим родитељима који су у могућности да пријаве своје дете за упис на наведеном порталу, независно од тога да ли су пријаву претходно поднели у просторијама школе. На овај начин, школа ће такође моћи сву потребну документацију за упис да преузме у електронском облику на дан тестирања, без потребе да их ви достављате.
Оне родитеље који су своје дете пријавили за упис у просторијама школе, а немају услове да се пријаве и електронски, школа ће контактирати након што се ванредно стање у нашој земљи заврши и школе отпочну са радом.
Останите здрави,
Срдачно,
ОШ Милован Глишић
 Хвала!

Драги родитељи,

Од уторка, 1.4.2020. године имаћете могућност да електронским путем пријавите своје дете за упис у први разред у нашу школу у школској 2020/2021. години. На Порталу еУправе (https://euprava.gov.rs/) родитељима који до сада нису пријавили своје дете за упис у први разред биће доступна услуга Исказивање интересовања за упис у први разред путем које ћете пријаву моћи да попуните од куће. Уколико сте своје дете већ пријавили у просторијама школе, није неопходно да попуните електронску пријаву. Све додатне информације биће благовремено истакнуте на сајту и фејсбук страници школе.

                      

                             Позивница првацима